AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeklerle top oynamak

Kahve falında erkeklerle top oynamak

Kahve falında erkeklerle top oynamak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, her şeyin ters gideceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, yakında başlayacak aşk macerasına alamet eder.

Kahve falında elle top oynamak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında top oynamak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle top oynamak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak kişinin maddi zarara uğrayacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına top oynamak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak sıkıntılarının geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir