AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla top oynamak

Kahve falında arkadaşınla top oynamak

Kahve falında arkadaşınla top oynamak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak yaşam standartlarının artacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plastik top oynamak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında top oynamak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, kendisine olan güvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle top oynamak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir