AnaSayfa / Genel / Kahve falında una bulanmak

Kahve falında una bulanmak

Kahve falında una bulanmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, işlerin canlanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında una bulanmak gördüyseniz:

  • Olaylara sakin yaklaşmayı denemelisiniz.

Kahve falında una bulandığını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında una bulanmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura bulandığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katrana bulanmak toparlanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında dışkıya bulanmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında zifte bulanmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir