AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun bulandığını görmek

Kahve falında suyun bulandığını görmek

Kahve falında suyun bulandığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında suyun bulandığını gördüyseniz:

  • Sağlam temellere dayanan bir fikrin karlı sonuçları olabilir.

Kahve falında suyu bulandırmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında suyun bulandığını görmek işlerinin düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura bulandığını görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında midenin bulandığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret eder.

Kahve falında yağa bulanmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kişisel kavgaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çamura bulandığını görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir