AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura bulandığını görmek

Kahve falında çamura bulandığını görmek

Kahve falında çamura bulandığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, mutluluğunun artacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevinç ve mutluluğa, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çamura bulandığını gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Kahve falında çamurlara bulanmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, içebileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret eder.

Kahve falında çamura bulandığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çamura bulandığını görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında boka bulandığını görmek bolluk içinde yaşamaya, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Kahve falında katrana bulanmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında una bulandığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir