AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka bulandığını görmek

Kahve falında boka bulandığını görmek

Kahve falında boka bulandığını görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında boka bulandığını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında boka bulandığını görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Kahve falında toza bulanmak işinden ve ekmeğinden olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, mutluluğunun daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında katrana bulanmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kana bulanmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun bulandığını görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında dışkıya bulanmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirece bulanmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir