AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal yaladığını görmek

Kahve falında bal yaladığını görmek

Kahve falında bal yaladığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ferahlığa çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal yaladığını gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Kahve falında bal yaladığını görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın uzvu yalamak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının organını yalamak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, beğenilen işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında kadın organı yalamak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker yalamak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağı yalamak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir