AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organı yalamak

Kahve falında kadın organı yalamak

Kahve falında kadın organı yalamak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde terfi edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın organı yalamak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Kahve falında kadının organını yalamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine işarettir.

Kahve falında erkeklik organını yalamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak başarıyla geleceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi organını yalamak kendisini geliştireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı yalamak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklik organı yalamak alacaklıların kapısını aşındıracağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir