AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker yalamak

Kahve falında toz şeker yalamak

Kahve falında toz şeker yalamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında toz şeker yalamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında toz şeker yalamak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında toz şeker döküldüğünü görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında toz beyaz şeker görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında toz şekeri görmek çalışmalarının beğenileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Kahve falında toz şeker almak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir