AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının organını yalamak

Kahve falında kadının organını yalamak

Kahve falında kadının organını yalamak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının organını yalamak gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kadının organını yalamak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklik organını yalamak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi organını yalamak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek organı yalamak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine inanılır.

Kahve falında erkeklik organı yalamak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin organını yalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir