AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın uzvu yalamak

Kahve falında kadın uzvu yalamak

Kahve falında kadın uzvu yalamak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadın uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Kahve falında kadın uzvu yalamak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında erkek uzvu yalamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının organını yalamak kazancın günden güne düşeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın yalamak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında kadın memesi yalamak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın ayağı yalamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir