AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola su dökmek

Kahve falında yola su dökmek

Kahve falında yola su dökmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, gereken sabrı göstereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yola su dökmek gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında yola su dökmek kötü bir duruma düşürüleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yola asfalt dökmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında yola tuz dökmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü su dökmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu su dökmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek sıkıntıların artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yere su dökmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında başkasına abdest suyu dökmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, koyu muhabbette kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir