AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere su dökmek

Kahve falında yere su dökmek

Kahve falında yere su dökmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere su dökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında yere temiz su dökmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere su dökmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yerlere su dökmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere su dökmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında suyu yere dökmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında pilavını yere dökmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ayranı yere dökmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yere ayran dökmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir