AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne su dökmek

Kahve falında mezar üstüne su dökmek

Kahve falında mezar üstüne su dökmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, her zaman çok üzgün olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına inanılır.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne su dökmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek nimet ve berekete ereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstüne su dökmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir