AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola asfalt dökmek

Kahve falında yola asfalt dökmek

Kahve falında yola asfalt dökmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yola asfalt dökmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında yola asfalt dökmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yapılmış asfalt yol görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında asfalt yol yapmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni asfalt yol görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yol görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında geniş asfalt yol görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asfaltlı yol görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ziftli asfalt görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir