AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola tuz dökmek

Kahve falında yola tuz dökmek

Kahve falında yola tuz dökmek geçim derdinin kalmayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, mülkiyetinin de artacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yola tuz dökmek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Kahve falında yola tuz dökmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında eve tuz dökmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yere tuz dökmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze tuz dökmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında denize tuz dökmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuz dökmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya tuz dökmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir