AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş çıkıp inmek

Kahve falında yokuş çıkıp inmek

Kahve falında yokuş çıkıp inmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa çıkıp inmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, korkularını yeneceğine yorulur.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hidayete ermeyi de başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir