AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak büyük paralara sahip olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına delalettir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek sürekli tartışacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir