AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret eder.

Kahve falında ağaçta siyah zeytin görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalettir.

Kahve falında siyah zeytin toplamak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin topladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir