AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, arkasından iyi konuşulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak işlerin rayından çıkacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı ekmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazancının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek imkân sahibi olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı budamak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir