AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak hayatından razı geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta yeşil zeytin görmek isteklerinin yerine geleceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin toplamak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir