AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek zorlukların günden güne artacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek gördüyseniz:

  • Ufaklı büyüklü kazalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacından zeytin yemek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan zeytin yemek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında zeytin ağacı sulamak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir