AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin ve ağacı görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin ağacı görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacından zeytin yemek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir