AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak yeni işler yapılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Kahve falında ağaçtan zeytin toplamak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak saygınlığının da artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek bolluk içinde yaşamaya, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin ağacı görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı ekmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir