AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şerbet içmek

Kahve falında tatlı şerbet içmek

Kahve falında tatlı şerbet içmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, her zaman çok başarılı olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında tatlı şerbet görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına işarettir.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir