AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı şerbet içmek

Kahve falında ballı şerbet içmek

Kahve falında ballı şerbet içmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, rahat bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ballı şerbet içmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Kahve falında bal şerbeti içmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı şerbet içmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında gül şerbeti içmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında sıcak şerbet içmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret eder.

Kahve falında loğusa şerbeti içmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında soğuk şerbet içmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kişinin her türlü zenginliğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı şerbet içmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında meyan şerbeti içmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir