AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecekten kıl görmek

Kahve falında yiyecekten kıl görmek

Kahve falında yiyecekten kıl görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecekten kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yiyecekten kıl görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ölüden yiyecek almak kader çarkının kişiden yana döneceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşudan yiyecek almak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek hediye almak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, unvan sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir