AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşudan yiyecek almak

Kahve falında komşudan yiyecek almak

Kahve falında komşudan yiyecek almak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, rızkın genişleyeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan yiyecek almak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında komşudan yiyecek almak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek yemek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işarettir.

Kahve falında çürük yiyecek görmek şansının da açık olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bolca yiyecek görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyecek paylaşmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek kazancının günden güne çok artacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyecek taşımak duygularını açığa vuracağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir