AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek hediye almak

Kahve falında yiyecek hediye almak

Kahve falında yiyecek hediye almak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek hediye almak gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında yiyecek hediye almak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Kahve falında yiyecek ve içecek görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında komşudan yiyecek almak zararlarını telafi edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında çok yiyecek görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinin ters gideceğine işaret eder.

Kahve falında poşette yiyecek görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yiyecek satmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek paylaşmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir