AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecekte kıl görmek

Kahve falında yiyecekte kıl görmek

Kahve falında yiyecekte kıl görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, keyfinin olmayacağına, geçim derdinin biteceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, üzüntü yaşamaya delalettir.

Kahve falında yiyecekte kıl gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek hayallerinin yıkılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek tüm sorunlarının biteceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işarettir.

Kahve falında yiyecekten kıl görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden yiyecek almak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında küflü yiyecek görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babaya yiyecek vermek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir