AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında ölmüş anneye yiyecek vermek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küflü yiyecek görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu yiyecek görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek ve içecek görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine yiyecek vermek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, neşesini kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette yiyecek görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir