AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yiyecek almak

Kahve falında ölüden yiyecek almak

Kahve falında ölüden yiyecek almak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, eğlence ve renk geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, büyük zorluklar geçireceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ölüden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden yiyecek almak saygınlık göreceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinden yiyecek almak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik yiyecek görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir