AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, başarılarının sürekli olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl gördüyseniz:

  • Kaygılı veya zorlu bir ilişki içine girme yolundasınız.

Kahve falında yiyeceğin içinde kıl görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecekten kıl görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında sütün içinde kıl görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında balın içinde kıl görmek dileklerin yerine geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek içinde kıl görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun içinde kıl görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir