AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla yiyecek görmek

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla yiyecek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış yiyecek görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yiyecek atmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek yardımı almak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecekler görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir