AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek ikram etmek

Kahve falında yiyecek ikram etmek

Kahve falında yiyecek ikram etmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, parasının her geçen gün artacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek ikram etmek gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Kahve falında yiyecek ikram etmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bolca yiyecek görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük yiyecek görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek maddi kayıpların sona ereceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek komşularla ters düşüleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek kazancınızın artacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir