AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine yiyecek vermek

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Kahve falında yiyecek bulmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında birçok yiyecek görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek balık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında unlu yiyecekler görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yiyecek atmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden yiyecek almak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir