AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek kurdu görmek

Kahve falında yiyecek kurdu görmek

Kahve falında yiyecek kurdu görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında yiyecek kurdu gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yiyecekte kurt görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyeceğin içinde kurt görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecekten kurt çıktığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu yiyecek görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek kurdu görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yiyeceğin kurtlandığını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir