AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yiyecek görmek

Kahve falında çürük yiyecek görmek

Kahve falında çürük yiyecek görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, mal mülk kazanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında çürük yiyecek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında çürük yiyecek görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yiyecek ambarı görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek deposu görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek patron olunacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine yiyecek vermek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek içecek görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında yiyecek satmak daha fazla kazanç elde edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir