AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca yiyecek görmek

Kahve falında bolca yiyecek görmek

Kahve falında bolca yiyecek görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bolca yiyecek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya ilginç kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri bazı işleri yapış yönteminizde fark yaratabilir.

Kahve falında bol yiyecek görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bolca yiyecek görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok yiyecek görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında donmuş yiyecek görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek yiyeceğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında yiyecek balık görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak cebinden parasının eksilmeyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecekte kurtçuk görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir