AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yiyecekler görmek

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı yiyecekler gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında tatlı yiyecekler görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı yiyecekler yemek hayat standartlarının yüksek olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük yiyecek görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda yiyecek görmek bir yandan cenaze olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan yiyecek almak halsizleşeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işarettir.

Kahve falında bol yiyecek görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işarettir.

Kahve falında yiyecek saklamak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden yiyecek almak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir