AnaSayfa / Genel / Kahve falında yiyecek dolu masa görmek

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yiyecek dolu masa gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında yiyeceklerle dolu masa görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek dolu masa görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek dolu masa görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemeklerle dolu masa görmek yuva kuracağına, düzeninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında dolu masa görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemekle dolu masa görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir