AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneye yiyecek vermek

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Kahve falında çingeneye yiyecek vermek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, tövbe etmeye delalettir.

Kahve falında çingene dövmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çingene pembesi görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çingeneye ekmek vermek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çingene bebeği görmek maddi açıdan ferahlayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingenelerle oynamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenci çingene görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çingene görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir