AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Kahve falında uçan yıldız görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yıldız görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında parlayan yıldızlar görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızları saymak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece ve yıldız görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız yemek depresyona gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız ay görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, en çetin zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir