AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız yemek

Kahve falında yıldız yemek

Kahve falında yıldız yemek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız yemek gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yıldız yemek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulur.

Kahve falında deniz yıldızı yemek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak eline yeni fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yıldızlara gitmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yıldız görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların dans ettiğini görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir