AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlayan yıldızlar görmek

Kahve falında parlayan yıldızlar görmek

Kahve falında parlayan yıldızlar görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında parlayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında ay yıldızlı yüzük görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sirius yıldızını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızların birleştiğini görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yıldızsız gökyüzü görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akan yıldız görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup yıldızı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir