AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece ve yıldız görmek

Kahve falında gece ve yıldız görmek

Kahve falında gece ve yıldız görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, büyük sorunların yaşanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, eski bir davanın tekrar açılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında gece ve yıldız gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında gece ve yıldız görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Kahve falında gece gökyüzünde yıldız görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızlı gece görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece yıldızları görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında gece yıldız görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında gece yıldızlı gökyüzü görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece yıldızlar görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir