AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızları saymak

Kahve falında yıldızları saymak

Kahve falında yıldızları saymak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızları saymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında yıldız saymak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızları saymak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parasını saymak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ün sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık saymak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok daha mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta saymak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt saymak çok kötü olaylar yaşayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında para saydırmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir