AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yıldız görmek

Kahve falında yeşil yıldız görmek

Kahve falında yeşil yıldız görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yıldız gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Kahve falında yeşil yıldız görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde çok yıldız görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kolye görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız futbolcu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde renkli yıldız görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız patlaması görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak çirkin iftiralara uğrayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak mallarının da hayırlı olacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir