AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız ay görmek

Kahve falında yıldız ay görmek

Kahve falında yıldız ay görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, durumun değişmesine, kafa dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yıldız ay gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.

Kahve falında ay ve yıldızı yanyana görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde ay ve yıldız görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldız ve ay görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ay yıldızlı kolye görmek variyet sahibi olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında ay ve yıldız görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir