AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan yıldız görmek

Kahve falında uçan yıldız görmek

Kahve falında uçan yıldız görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan yıldız gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında uçan yıldız görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisine uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara uçtuğunu görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızları seyretmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızların üstünde olmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Kahve falında yıldızların çarpışmasını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların kaydığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, düşünmeden hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir